Prima pagină > Uncategorized > NU apei imbuteliate în sticle de plastic!

NU apei imbuteliate în sticle de plastic!

Apa imbuteliata in sticle de plastic si lasata in masina este foarte periculoasa pentru sanatate. Acesta este modul prin care Sheryl Crow are cancer de sân. Acest lucru a fost identificat ca fiind printre cele mai comune cauze, de un nivel ridicat, care provoaca cancerul de sân. Medicul i-a spus: femeile nu ar trebui să bea apă îmbuteliată, care a fost lăsată în maşină. El a spus că din cauza căldurii si a faptului că butelia de plastic eliberează o serie de substanţe chimice, această combinatie poate duce la cancerul de sân. Deci, vă rog să aveţi grijă şi să nu se beţi apă îmbuteliată, care a fost lăsata într-o maşină. Transmite acest lucru tuturor femeilor din viata ta (mame, sotii, prietene,fetitelor pe care le aveti). Informaţiile au fost facute publice de Walter Reed Army Medical Center & Asociatii. Aceste informaţii ar trebui sa ne facă sa fim conştienţi de faptul că ne-ar putea salva! Căldura provoacă toxine care sunt eliberate din plasticul din care este confectionata si care se scurg în apă. Aceste toxine au fost descoperite în ţesutul mamar. Utilizaţi un recipient din oţel inoxidabil sau ununul de sticlă, atunci când se poate! DE ASEMENEA:

NU recipientelor din plastic pentru microunde.

NU buteliilor de plastic umplute cu apă si introduce în congelator

NU congelati butelii de plastic umplute cu apă si introduse în congelator fiindca plasticul eliberează dioxine in apa congelată

Dioxinele (substante chimice extrem de toxice) cauzează cancer, în special cancer de sân. Dioxinele sunt extrem de toxice pentru celulele umane. Recent, Edward Fujimoto, Wellness Program Manager intr-un mare spital din SUA (http://sites.google.com/site/educationsupplieshj/edward-fujimoto–foods-edward-fujimoto ), a făcut publică constatarea sa pe unul dintre marile programe TV explicând pericolul potential pe care-l are dioxina pentru sănătate. A vorbit de rău despre dioxină si cat de rău ne poate afecta sănătatea. A spus că nu ar trebui, pentru nimic in lume, să incăzim alimentele in cuptorul cu microunde folosind vase sau capace de plastic. Si mai pregnant este efectul asupra alimentelor care conţin grăsimi. A atras atentia că o combinaţie de grăsimi la temperatură ridicată şi materialele plastice care au in compozitie dioxina provoacă un haos in celulele organismului uman. În schimb, Edward Fujimoto recomandă utilizarea de sticla, cum ar fi Corning Ware, Pyrex ceramice sau containere speciale pentru încălzirea alimentelor. Rezultatul obtinut este cel pe care-l doriti mai putin toxica dioxină. Se recomandă, in mod expres, ca alimentele preambalate sa fie scoase din ambalajul original si incalzite in vase speciale pentru incalzit (inox, sticla, ceramica).

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: