Prima pagină > Uncategorized > E oficial! Telefonul mobil e FOARTE nociv!

E oficial! Telefonul mobil e FOARTE nociv!

REGULI MINIME DE UTILIZARE A MOBILULUI:
– NU VA FI FOLOSIT DREPT CEAS DESTEPTATOR;
– VA FI TINUT LA CEL PUTIN 2 M DE CAP IN TIMPUL ZILEI SI AL NOPTII ( IN LIMITA POSIBILULUI).
LUCRURILE AFISATE MAI JOS SUNT CUNOSCUTE DEMULT DE NEUROLOGI.

In ultima saptamana din octombrie 2009 a fost sustinuta o teza de doctorat in Romania, la Clinica de Medicina Muncii din Cluj, iar concluziile au fost inspaimantatoare !
Studiul s-a facut utilizand tehnica de varf la nivel mondial, cea a determinarii chemoluminiscentei si a lipoperoxizilor.
S-au studiat astfel efectele campurilor electromagnetice (CEM) asupra corpului uman, in special cele produse de telefonia mobila, cuptoare cu microunde, antene de telefonie mobila, retele de inalta tensiune.
TOATE PRODUC cancer, imbatranire precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburari de somn, decalcifieri osoase, cresterea coagularii, cataracta, tulburari endocrine etc.

ATENTIE !!! Convorbirile pe telefonul mobil – cu cat mai lungi, cu atat mai nocive, mai ales la start, cand testez apelul, „bipul” cu telefonul la ureche.
S-a aratat cum vibratiile respective, cu telefonul la ureche, produc, la trecerea prin medii cu densitati diferite, concentrari si reflexii in anumite zone, mai ales craniene. Calota craniana functioneaza ca o antena parabolica cu concavitatea in jos, concentrand undele spre baza creierului, afectand hipofiza si tiroida si cristalinul (risc de cataracta).

Autorii studiului propun interzicerea pe orice cale a utilizarii telefoniei mobile sub varsta de 14 ani ! De asemenea, dispozitivele tip hands-free reduc semnificativ impactul CEM asupra creierului, intrucat telefonul mobil e tinut mult mai departe de
calota craniana.

*Cea mai periculoasa retea este Cosmote, care genereaza impulsurile cele mai puternice, 75% din ele genereaza Zapp-ul, 33% genereaza Vodafone si Orange , iar cel mai jos e Digimobil-ul.*

Informati-va rudele si prietenii !

Dr. Mihaela Claudia Geladin

Reclame
Categorii:Uncategorized
 1. Dr.Mihai Ganea
  23 martie 2010 la 22:31

  Va rog sa ma contactati pentru a va comunica concluziile mele in legatura cu programul meu de cercetare pe un esantion de 6000 subiecti ” INFLUENTA CAMPURILOR ELECTRICE SI ELECTROMEGNETICE DE INALTA SI F INLATA TENSIUNE ASUPRA ORGANELOR DE REPRODUCERE. Apropo de pistoalele „radar” ale politiei mai ales asupra celor exspusi timp indelungat pe traseele rutiere si Carta drepturiloe omului. . . . . . . . .Tel.0748859034

 2. cezar
  24 martie 2010 la 13:50

  interesant…

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: